Onze merken

Onze merken

Colombier Collection

Colombier Collection is ons hoogwaardige decoratiemerk. Onze producten zijn ontworpen en gemaakt in speciale kleuren, maten en vormen. De materialen variëren van glas-, metaal-, hout- en mandwerk en wij garanderen altijd de hoogste kwaliteit voor onze producten. Colombier Collection is speciaal geschikt voor de hotel- en restaurantbranche en bestemd voor de meer luxueuze interieurdecoratie.

Close2Real | Zijden bloemen

Mensen houden van bloemen. Omdat smaken verschillen, kunnen bloemstukken kleurrijk, artistiek, bescheiden, trendy, kitscherig of naturel zijn. Een zorgvuldig gekozen bloemstuk zorgt voor de juiste ambiance op elke plaats en bij elke gebeurtenis. Afgezien daarvan zegt een mooi bloemarrangement ook iets over de aandacht die eraan is besteed. De aandacht voor de bloemen, sfeer en stijl.


Het enige nadeel van het arrangeren en verzorgen van bloemstukken is dat het een tijdrovende bezigheid is. Gelukkig hebben wij de oplossing: onze zijden bloemen zijn een prachtig alternatief! Wij bieden u een diversiteit aan materialen, ervaring en ideeën, waardoor u met de juiste bloemen de winkel uit gaat.

MAR10collection

Kleur geven aan je dag, het leven net even wat mooier maken. Dat is waar MAR10 voor staat. Martien Meiland is de drijvende kracht achter het merk MAR10. Bekend én geliefd geworden door het populaire programma ‘Ik vertrek’. Alle producten zijn met liefde geselecteerd, zijn kleurrijke persoonlijkheid en zijn passie voor interieur gaat verder dan producten. En die vibe voel je in zijn collectie.


MAR10 draait om eigenheid. Om feel good en flair. We richten ons dan ook op kopers met karakter. Mensen die van het leven durven te genieten en zichzelf daarom iets gunnen. De collectie draait dan ook niet alleen om producten; het gaat om beleving en wat een mooi interieur met je kan doen.


Lees meer over MAR10collection en bekijk ook eens de website www.MAR10collection.nl.


Meer informatie? Bezoek ons op één van onze vestigingen of kijk op onze contactpagina.

Top