Onze merken

Duif International heeft diverse merken in huis waarmee sfeer en beleving bij de finale klant gecreëerd kan worden. De diversiteit maakt het aanbod bij Duif zo uniek omdat de merken zowel op zichzelf staand als bij elkaar, aanvullend en versterkend werken. De opbouw van het assortiment is zorgvuldig samengesteld met basis, trend en item producten. Vanuit onze eigen styling en trendwatching komen we tot een eigentijds, onderscheidend, gevarieerd en diep productaanbod van de merken waarmee we onze afnemers ontzorgen. Zo hebben we onze eigen Duif collectie, Close2Real de MAR10collection en MB Designed. 

Duif International

Onze Duif collectie bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod vazen, plantenpotten, mandwerk en home accessoires, waaronder lantaarns, stolpen, kransen en schalen. De producten zijn ontworpen in prachtige kleurvarianten, diverse maten en bijzondere vormen, veelal gemaakt van glas, keramiek, metaal of een natuurlijk materiaal zoals hout, bamboe of wilg.

Duif heeft van oorsprong een zeer uitgebreide collectie glaswerk waaronder tegenwoordig ook een prachtige collectie ecoglas. Daar zijn we ronduit trots op! Uiteraard garanderen we de hoogste kwaliteit van onze producten.

Bekijk het assortiment
keramiek-1-2

Close2Real | Kunstbloemen en - planten

Een mooi boeket of juist die enkele boem in een vaas… je kunt het zo gek niet bedenken of het is te verkrijgen in onze Flowershop. Denk aan een prachtig herfstboeket of juist een lenteboeket van wilde bloemen. Door de kleuren en de combinaties van al dat moois, is het net alsof je de natuur nog ruikt ook. Zo echt lijkt het! Het gaat hier om onze kunstbloemen en- planten van Close2Real. Niet alleen bloemen, maar ook snijgroen, takken en planten heeft dit merk in huis. Een groot voordeel is al dit groen niet verzorgd hoeft te worden en levenslang meegaat. Ook zijn alle bloemen het hele jaar door in goede conditie verkrijgbaar, omdat seizoensinvloeden geen rol spelen. Dus voor elke gelegenheid, thema of gebeurtenis kunt u de juiste sfeer creëren. Met een mooie vaas, pot of planter uit de Duif collectie kunt u uiteraard de ultieme combinatie samenstellen.

Bekijk het assortiment
close2real-merkfoto-1-0

MAR10collection

Kleur geven aan je dag, het leven net even wat mooier maken. Dat is waar MAR10 voor staat. Martien Meiland is de drijvende kracht achter het merk MAR10collection. Bekend én geliefd geworden door het populaire programma ‘Ik vertrek’. Alle producten zijn met liefde geselecteerd, zijn kleurrijke persoonlijkheid en zijn passie voor interieur gaat verder dan producten. En die vibe voel je in zijn collectie. MAR10 draait om eigenheid. Om feel good en flair. We richten ons dan ook op kopers met karakter. Mensen die van het leven durven te genieten en zichzelf daarom iets gunnen. De collectie draait dan ook niet alleen om producten; het gaat om beleving en wat een mooi interieur met je kan doen.

Bekijk het assortiment
mar10merkenbeeld1-0

Colombier Collection

Arrangementen voor elke sfeer in het seizoen. Mooie creaties om het voorjaar de zomer, de herfst of winter in huis te halen. MB Designed beheerst de kunst om ook daadwerkelijk het seizoen tot leven te brengen.

De juist ambiance wordt gecreëerd in een transparante pot of vaas met zowel verse als ‘droge’ producten die wat langer meegaan. 

Accenten in de jaargetijden worden gelegd met paasdecoratie in het voorjaar, bijvoorbeeld schelpen in de zomer, herfst items in het najaar en feestelijke elementen rond de Kerst periode.

Meer informatie? Klik op de onderstaande button om naar de contactpagina te gaan of neem gerust contact op met ons salesteam.

Bekijk het assortiment
colombier-collection1-0
Filter

Prijs